23 Haziran 2013 Pazar

Peçetelik / Napkin holder



İkea'dan aldığımız düz beyaz yıldız peçeteliği çeşitli desenli bantlar / washi tape'ler ile dekore ettik. Yeni görünümü yukardaki gibi oldu.
--
We have decorated the plain white star shaped napkin holder with several washi tapes. Above is the result.
Orjinal hali böyleydi.
--
This was the original version.

2 yorum :

  1. Sevgili Hilal, eğer yorumum ikinci kez geliyorsa kusura bakma, bayağı bir uzun uzun yazdıktan sonra nasıl becerdim bilmiyorum ama her şeyi kaybettim..Her neyse öncelikle bloğun hayırlı olsun..Daha önce blog yazdın mı bilmiyorum ama çok keyifli bir şey değil mi :)) Bir çırpıda bütün sayfalarını dolanıverdim..Benim için fotoğraflar çok önemli, çok değerli bilgiler içermediği sürece fotoğrafları iyi olmayan bloglar beni kendine çekemiyor..Senin fotoğrafların ise pek çok bloğa göre çok çok daha iyi, sayfalarının arasında keyifle dolandım..Yazdıklarını, fotoğrafladıklarını merakla inceledim..

    Yalnızca kendi deneyimlerime dayanarak bir gözlemimi paylaşmak isterim. Cafe Craft İstanbul, biraz benim Turquoise Diaries'in ilk günlerine benziyor..Sevdiğim, beğendiğim, seyahatlerim, evim her şeyi paylaşırdım ama zaman geçtikçe daha çok okunmak için belli bir konuya odaklanmak gerektiğini fark ettim ve geçen yıl sonu artık Turquoise Diaries farklı bir yöne çevrilemeyecek hale geldiği için Sahildeki Ev'i açtım..Şu ana kadar da gelişmelerden çok memnunum.Eskisinin 3 yılda ulaştığı okunma oranına bu sanki bir yıl dolmadan ulaşacak gibi..Senin deneyimlerin neler gösterecek çok merak ediyorum..

    Bu arada mesajından sonra anladım ki ben bayağı yaşlanmışım... :))Benim BÜ'den mezuniyet yılım 1987 Political Science okumuştum, süper keyifli zamanlardı..

    Datça'dan sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, mesajınız bir kere geldi. İyi ki ilki silindiğinde onu tekrar yazmaktan vazgeçmemişsiniz. Çok mutlu oldum mesajınızı aldığıma. Öncelikle şurdan başlayayım; 1987 mezunu bir Boğaziçiliye yaşlanmış değil, daha da değerlenmiş demek istiyorum. Başka türlü bir tanımlama kabul etmem mümkün değil :)

      Evet, aynen belirttiğiniz gibi çok keyifliymiş, ilk defa yazıyorum ve hepi topu 2 ay oldu. Çok güzel planlarım var ilerisi için bu blogla ilgili. Aslında sizin nasıl olup da 3 blog birden yönetebildiğinizi hayretle takip ediyorum gerçekten. Mavi Limon'da seyahat, Sahildeki Ev'de dekorasyon ve lifestyle, Turquoise Diaries'de Datça yaşamı ve hepsi çift dilli... Tebrik etmek istiyorum gerçekten.Üçü de bana hitap ediyor.

      Odaklanma ve fotoğraf konusunda çok haklısınız, fotoğraflarım çok daha güzel olabilir, ama şu an için fotoğraf çekimlerim amatörce, belki birgün ben de Sahildeki Ev'deki gibi fotoğraflar yükleyebilirim :) Odaklanma konusunda söylemek istediğim; aslında bu blogun amacı craft çalışmaları ve hazırlıkları devam eden kitabım hakkında bilgi vermek ama yazmak istediğim o kadar çok şey var ki, günde 2-3 yazı yüklememek için zor tutuyorum kendimi. Ama umuyorum ki, craft ağırlığı zaman içinde daha fazla hissettirecek kendini.

      Zaman içinde sizinle daha fazla haberleşme dileğiyle.

      Selamlar, sevgiler.

      Sil